Extra funktioner

Extra funktioner omfattar kalendarium, flödesboxar, webbfråga, globala objekt, bildspel, omröstning, RSS samt sökinställningar.

Kalendarium

Skapa inlägg i kalendariet.

Flödesbox

Visa ut alla aktuella artiklar inom valda kategorier på första sidorna. Låt de 5, 10, eller t ex 20 senaste nyheterna automatiskt visas ut på startsidorna. Besökaren får alltid aktuell information. Eller använd flödesboxen som platshållare för statiskt innehåll.

Webbfråga

Skapa webbfrågor som visas på webbplatsens förstasida.

Globala objekt

Globala objekt är platshållare för innehåll som ska visas på webbplatsens alla sidor oberoende av kategori eller artikel. Globala objekt kan t.ex. användas för banners.

Bildspel

Bildspel som består av ett antal bilder som roterar med kopplade länkar. Kan användas för att presentera produkter och koppla till köp via direktköpslänkar.

Omröstning

Omröstningar bestående av kategorier, frågor och statistik kring dessa.

RSS

Skapa egna, eller importera andras, RSS-flöden.

Sökinställningar

Inställningar för Ajaxsökningar.